- ادوبی
- آموزش پریمیر پرو
- آموزش دوربین سونی
- آموزش کمرا راو
- آموزش بریج
- آموزش افتر افکتس
- آموزش فاینال کات پرو
- آموزش لایتروم کلاسیک
- آموزش فتوشاپ
- آموزش مدیا انکودر
- آموزش فیلمورا
- آموزش کمتازیا
- آموزش ویندوز
- آموزش عکاسی و نورپردازی
- آموزش سخت افزار
- موزیک ویدیو
- مفهومی
- دوربین های کانن
- دوربین های نیکون
- دوربین های هوایی DJI
14- شناخت چند ترانزیشن Transition مهم و پرکاربرد پریمیر پرو Premiere pro
با مشاهده قسمت اول آشنایی با ترنزیشن یا ترانزیشن Transition های پریمیر پرو ، میدانید که این نوع افکت وظیفه انتقال از یک تصویر به تصویر دیگر را دارد و البته در ابتدا و انتهای فوتیج ها نیز نقش شروع و خاتمه تصویر را بر عهده خواهد داشت. حال باید به مرحله حرفه ای تر برای تدوین فیلم با پریمیر پرو Premiere pro بروید و آن شناخت ترانزیشن های مهم و پرکاربرد است.
نرم افزار پریمیر پرو برای تدوین های حرفه ای
آن دسته از افرادی که پریمیر پرو را انتخاب می کنند باید بدانند این نرم افزار برای تولید و ساخت ویدیو در سطح حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد پس آن را دست کم نگیرید. در هنر تدوین پروژه هایی مانند :
- فیلم های سینمایی
- موزیک ویدیو
- مستند سازی
- میکس فیلم عروسی و کلیپ فرمالیته
- تدوین تیزرهای تبلیغاتی
معرفی ترانزیشن های پرکاربرد پریمیر پرو
چند ترانزیشن پریمیر پرو خیلی به کار برده می شوند که در پایین آنها را به شما معرفی می کنم. امکان ندارد پروژه ای را با پریمیر پرو تدوین کنید و یکی از این سه ترانزیشن را استفاده نکنید.
- کراس دیزالو Cross Dissolve : انجام ادغام و تعویض تدریجی
- دیپ تو بلک Deep to black : ادغام تصویر با سیاهی کامل
- دیپ تا وایت Deep to white : ادغام تصویر با سفیدی کامل
خطای معروف insufficient media استفاده از ترانزیشن
این خطا معمولا حین قرار دادن ترانزیشن در محل های مورد نظر مشاهده می شود و به این معناست که آنجا تعداد فریم کافی برای اعمال ترانزیشن را ندارد. در نسخه های جدید پریمیر پرو روی برخی برش یا کات ها فلش سفید رنگ نمایش داده می شود. وقتی آن را مشاهده نمودید بدانید که مشکل اعمال ترانزیشن خواهید داشت. برای رفع مشکل کافی است چند فریم از محل کات فوتیج مورد نظر حذف کنید. اگر جای شما باشیم برای سادگی انجام ، پلی هد را روی کات قرار میدهم ، کلید Shift را نگه داشته و یکبار فلش چپ برای رفتن ابتدا یا فلش راست برای رفتن به ادامه را فشار میدهم به این صورت تعداد 5 فریم از محل برش فاصله خواهید داشت ، حال میتوانید یکبار کلید های ctrl + k را برای برش فشار دهید و با دستور Ripple delete اضافه را حذف کنید. خواهید دید که فلش سفید رنگ دیده نخواهد شد. حالا اگر ترانزیشن را قرار دهید بدون خطا اجرا خواهد شد.
فعالسازی کودا و شتاب دهنده گرافیک
در لیست ترانزیشن ها ، مقابل برخی از آنها گزینه ای بنام Accelerator که به معنای استفاده از قابلیت کودا و شتاب کارت گرافیک است مشاهده می شود. پیشنهاد می کنم آنهایی را استفاده کنید که این گزینه را دارند چون زمان تدوین و رندر و اجرای خروجی فیلم از پریمیر پرو premiere pro سرعت بهتری و روان خواهند داشت. اگر موقع استفاده از آنها خط رندر تایم لاین قرمز شد یعنی این قابلیت را ندارند ، به این معنا نیست که نباید یا نمی توانید استفاده کنید بلکه پیشنهاد می شود که بهتر است از گزینه های دیگر استفاده شود. ممکن است بپرسید پس چرا در لیست ترانزیشن های پریمیر پرو هنوز هستند ؟ به دلیل اینکه هنوز جایگزینی برای آنها نیست. شاید در آینده حذف شوند یا با کودا هماهنگ شوند. اگر با مشکلات رندر و کندی سرعت در پریمیر پرو مواجه شدید آموزش فعالسازی کوییک سینک را مشاهده کنید.
استفاده از ترانزیشن Deep to white بجای color matte برای فلش نوری
در گذشته وقتی خیلی از تکنیک های حرفه ای پریمیر پرو را مانند اکنون آموزش نداده بودیم ، بسیاری افراد دقیقا روی برش از کالورمت color matte سفید و افزایش فریم اول جهت تشدید سفیدی و کاهش فریم آخر برای محو سفیدی استفاده می نمودند. اما امروز دیگر نیازی به دردسر نیست و کافی است که این ترانزیشن سفیدی خالص را اجرا کنیم و چقدر خوب که در آموزش قبلی یاد گرفتید روی هر تعداد برش اینکار را انجام دهید. چقدر عالیه برای زمانی که کات های سریع و ریز فراوانی داریم ولی خب هنوز به پای استروب لایت نمی رسه که بعدا به شما آموزش خواهم داد.
- ادوبی
- آموزش پریمیر پرو
- آموزش دوربین سونی
- آموزش کمرا راو
- آموزش بریج
- آموزش افتر افکتس
- آموزش فاینال کات پرو
- آموزش لایتروم کلاسیک
- آموزش فتوشاپ
- آموزش مدیا انکودر
- آموزش فیلمورا
- آموزش کمتازیا
- آموزش ویندوز
- آموزش عکاسی و نورپردازی
- آموزش سخت افزار
- موزیک ویدیو
- مفهومی
- دوربین های کانن
- دوربین های نیکون
- دوربین های هوایی DJI
manisoft.ir/.../...