وقتی که کلمه ی فرمت فیلم شنیده میشود گزینه های متعددی مانند mp4 , mov , mts , mkv در ذهن می آید اما اینکه کدامیک از این فرمت های فیلم برای پخش در همه ی دستگاه ها مناسب است جای مقداری فکر و بررسی دارد چون فرض کنیم همه بگویند فرمت mp4 بهترین گزینه است اما بسیاری از تدوینگران و افراد نیز با همین فرمت فیلم mp4 به مشکل برخورده اندف پیشنهاد میکنم مقاله ی زیر را قبل از ادامه مطالعه کنید.

آیا انتخاب فرمت فیلم در زمان فیلمبرداری موثر است؟

بدون شک تمام گزینه های انتخابی شما روی نتیجه ی نهایی و فرمت قابل پخش فیلم موثر هستند اما بدانید اینکه در زمان فیلمبرداری چه فرمتی را انتخاب میکنید به این بستگی دارد که آیا فوتیج های شما مورد ویرایش قرار میگیرند؟ آیا با نرم افزارهایی مانند پریمیر یا فاینال کات یا داوینچی تدوین خواهند شد و سپس برای پخش آماده میگردند؟ اگر هیچ ویرایشی قرار انجام نمیشود بهترین گزینه شما در دوربین هایی که فیلم رکورد میکنند Mp4 است آنهم نوعی که دارای بیت ریت پایین و مناسب باشد چون در دوربین های حرفه ای فرمت فیلم mp4 دارای انواع مختلفی هستند که بسیاری پخش کننده ها امکان نمایش آن را ندارد، حال اگر قرار است روی ویدیوها ویرایش انجام شود پس دیگر فرقی نمیکند که با چه فرمتی رکورد میشود چون در نهایت این شما هستید که یک فایل mp4 تولید خواهید نمود.

آموزش رایگان پریمیر، گذاشتن لوگو روی فیلم یا گوشه فیلم

تنوع در فرمت MP4

با توجه به اینکه هر شرکت تولیدکننده دوربین های فیلمبرداری دارای تنظیمات و قابلیت های مخصوص به خود است در تنظیمات دوربین ممکن است فرمت ها متفاوت باشند. در تنظیمات دوربین فیلمبرداری به دنبال گزینه هایی مانند mp4 , full hd , xvhd جستجو کنید. پس از پیدا نمودن فرمت مربوطه ممکن است دوربین قابلیت رکورد این فرمت ها با کیفیت های کم و بالا باشد یعنی میتوانید فرمت را mp4 انتخاب کنید و اندازه هایی مانند 1280*720 , 1920*1080 داشته باشید، همین اندازه های فرمت mp4 نیز دارای تعداد فریم های متفاوت کم و زیادی هستند پس میتوانید با انتخاب کیفیت معمولی حجم ویدیوهای رکورد شده را کم در نظر بگیرید تا ال ای دی های قدیمی نیز بتوانند براحتی آنها را پخش نمایند.

فریم ریت یا نرخ فریم بر ثانیه چیه؟

نرخ فریم بر ثانیه جهت پخش در همه ی دستگاه ها

همیشه تعداد فریم بر ثانیه در دنیای تدوین فیلم و تولید ویدیو نقش تعیین کننده ای دارد. یکی از بهترین گزینه ها تعداد 24 فریم بر ثانیه میباشد که به نوعی نرخ فریم بر ثانیه سینمایی است و در همه ی پخش کننده های فیلم و ویدیو براحتی و بدون مشکل پخش خواهد شد اما اگر شما تعداد فریم بر ثانیه را مقلا روی 50 یا 60 بگذارید بدون شک پخش کننده با پرش یا گیر نمودن کار را ادامه خواهد داد. پیشنهاد میکنم تدوین فیلم را به روش مانی سافت بیاموزید.

{manidownloadpackage 31}