پکیجهای آموزشی
Loading...
مانی سافت

رفع مشکل خروجی گرفتن یا اکسپورت نرم افزار پریمیر
پرو Premiere Pro Error Compiling Movie

آیا این ویدیو مفید بود؟ خیر 4
28 دقیقه 17 ارديبهشت، 1402 مجموعه : آموزش پریمیر پرو
چطور خطای خروجی یا ارور error compiling movie حین اکسپورت در پریمیر پرو را شناسایی و برطرف کنیم؟ دو دلیل ریشه ای برای بوجود آمدن این خطا داریم : مشکل میتونه از خود نرم افزار پریمیر پرو باشه. مشکل ...

چطور خطای خروجی یا ارور error compiling movie حین اکسپورت در پریمیر پرو را شناسایی و برطرف کنیم؟

دو دلیل ریشه ای برای بوجود آمدن این خطا داریم :

  1. مشکل میتونه از خود نرم افزار پریمیر پرو باشه.
  2. مشکل میتونه توسط تدوینگر ویدیو که شما هستید با عدم رعایت نکات صحیح تدوین ویدیو در این نرم افزار ایجاد بشه.

در این آموزش سعی کردیم خیلی از نکاتی که ممکنه در رفع این خطا یعنی error compiling movie حین اکسپورت و رندر پریمیر پرو به شما کمک بکنه رو توضیح بدیم فقط اینکه، چون نمیشه دائما ویدیو رو ویرایش کرد، پس بهتره توضیحات نوشته شده در صفحه این ویدیو آموزشی رو حتما حتما مطالعه کنید چون احتمالا نکات دیگه ای به صورت آپدیت بهش اضافه کنیم و لینکهای کمکی هم بزاریم.

صفحات مهم اشاره شده در این آموزش ویدیویی که حتما به آنها نیاز خواهید داشت:

آموزش راه اندازی کودا Cuda در پریمیر و افترافکت

کارت گرافیک برای تدوین فیلم با پریمیرپرو و افترافکت

آموزش آپدیت درایور کارت گرافیک در ویندوز

آموزش گرفتن خروجی در پریمیر پرو

تفاوت استفاده از دو دستور set frame با scale frame size در پریمیر پرو

آموزش پارتیشن بندی و افزایش فضا پارتیشن ها در ویندوز

لیست دوره های آموزش پریمیر پرو

اموزش مدیا انکودر

آموزش هندبریک

بریم سراغ رفع این خطای بد که بسیاری اوقات واقعا کلافه کننده میشه و تا دم صبح ما رو گرفتار خودش میکنه.

هربار که این خطای error compiling movie ظاهر میشه، یکی از گزینه های زیر داخلش حتما وجود داره پس متاسفانه با چندین نوع از این خطا روبرو میشیم و خوشبختانه برای اکثرشون راه حل داریم.

حالا لیست خطاها : 

  1. Disk full
  2. Duplicate file
  3. File not found
  4. Invalid output drive
  5. Unknown error
  6. Unable to produce frames
  7. Codec compression error
  8. Accelerated renderer error
  9. Out off memory
  10. I/O error

که بدترین اونها Unknown error هست یعنی پریمیر پرو نمیدونه منبع این خطا کجاست. 

یکی از مزیت هایی که پریمیر پرو برای رفع این خطا داره، اینکه که بهمون نشون میده محدوده ی خطا کجاست؟ پس مستقیم میریم سراغش. نحوه نمایش بر اساس تایم استمپ timestamp یا کدگذاری زمانی روی پروژه است که داره زمان حدودی خطا رو بهمون نشون میده که در سکانس بهش مراجعه میکنیم.

چک لیست بررسی راه حل ها:

چون ممکنه تا آخر بررسی راه حل ها، تغییراتی در پروژه یا سکانس ایجاد کنید، پس همین الان یک save as ازش بگیرید و تغییرات رو در این نسخه جدید ویرایش کنید تا اگر لازم شد، پروژه اصلی رو داشته باشید.

  • بررسی کنید که کودا Cuda در پریمیر پرو فعال شده یا نه، باید فعال باشه. لینک آموزش.
  • کش پریمیر پرو را از منوی فایل و مدیا، خالی کرده و رندر کنید.
  • بررسی کنید که آیا مشخصات سکانس ساخته شده با ویدیوهای اصلی یکسان هستند یا خیر. این موضوع خیلی مهمه. چون خیلی افراد درست آموزش ندیدن، ویدیوها رو همینطور در سکانس میزارن و با دستورات set اونها رو با سکانس هم اندازه میکنن. تا اینجا مشکلی نیست اما اگر روی همین ویدیوها افکت های سنگین و نیازمند آنالیز رو بخواید بزارید، اونجاست که مشکل درست میکنه. این یکی از قواعد خیلی مهمه که نکات زیادی داره. پیشنهاد دوره اول پریمیر پرو.
  • ویدیوهای نا هماهنگ را حذف کنید. گاها در یک سکانس انواع ویدیوها با فریم ریت های مختلف، اندازه های متفاوت، کدک های مختلف استفاده میکنیم. پیشنهاد میکنم اونهایی که خیلی کم هستند و متفاوت هستند رو فعال حذف کنید از تایم لاین و رندر کنید.
  • یکی از بهترین روش ها در زمان مواجه با این خطا، رندر نمودن سکانس است بدون اینکه عملیات خروجی را انجام دهیم. تجربه نشان داده وقتی که رندر سکانس انجام میشه، خط سبز رندر هم ایجاد میشه، هر جایی که خطا باعث بشه که رندر متوقف بشه، دقیقا همونجا باید بررسی رو انجام بدیم و زوم کنیم در تایم لاین که مشکل چی هست.
  • ابتدا مطابق عکس بالا که نشون دادم، در سکانس برید به همون زمان، ببینید آیا مشکل خاصی وجود داره؟ منظورم اینه که ممکنه شما باعث شده باشین که فریم ها اشتباه روی هم قرار گرفته باشن که برخی مشکلات رو پایینتر بهتون توضیح میدم.
  • یکی از مشکلات دیگه، قرار گرفتن یک انیمیشن در بالای سر یک ترانزیشن است. ممکنه در زمان رندر گرفتن به این نکته توجه نکنید اما پریمیر پرو احتمالا به خاطرش متوقف میشه. پس یا ترنزیشن رو بردارید، یا انیمیشن رو بردارید، یا زمانشون رو جوری تغییر بدین که هیچ فریمی روی هم نداشته باشن.
  • ممکنه تریم انجام داده باشید و تعداد فریم مورد نیاز رو نداشته باشه. همون فلش سفید رنگی که گوشه کلیپ کات شده بوجود میاد. پس تریم کنید و فریم بیشتر یا کمتری بهش اعمال کنید تا اون فلش سفید از بین بره.
  • این احتمالا وجود داره که برای کاهش لرزش از ویدیو افکت warp stabilizer استفاده کردین و همزمان از ویدیو افکت لومتری یا چیزی دیگه هم بکار برده باشید دقیقا روی اون کلیپ. اگر اینطوره، بهتره افکت های بجز لرزشگیر ویدیو رو روی ادجاست قرار داده و از خود کلیپ بردارید. البته قبل از اینکار، بهتره که اون افکت رو از کلیپ حذف کنید، با دستور In/out محدوده رو انتخاب و با کلید اینتر رندر کنید، اگر جواب مثبت شد و خطا نگرفت پس مطابق چیزی که گفتم انجام بدین.
  • برخی اوقات به دلیل کاهش خیلی زیاد میزان کاهش افکت لرزشگیر است. این گزینه روی 50 تنظیم شده اما برخی افراد برای کاهش لرزش بیشتر، آن را به 10 نیز کاهش میدهند. این افکت را میتوانید هم حذف کنید موقتا ببینید اصلا از اونه، اگر از اون بود پس میزانش رو به همون 50 برگردونید.
  • با کارهای گفته شده دائما رندر کنید و جلو برید، چون ممکنه چند جا این اتفاق افتاده باشه. 
  • یک پروژه خام و جدید بسازید و از منوی فایل، و گزینه import ، فایل پروژه اصلی رو انتخاب و وارد کرده و دوباره رندر کنید.
  • گاها پیش اومده که اگر یک سکانس جدید بسازیم و تمام محتویات سکانس قبلی رو کپی کنیم داخلش ممکنه مشکل برطرف بشه. اما مهمه که مشخصات سکانس جدید با قبلی یکی باشه. این روش بیشتر به دلیل باگ خود نرم افزاره. یعنی ایرادی از خود نرم افزار.
  • برخی ویدیوها که با نرم افزارهایی مثل کمتازیا، او بی اس و … رکورد میشن چون ممکنه در تنظیماتش استاندارد لازم رعایت نشده باشه، موجب این خطا میشن. بهتره با نرم افزاری مانند میدیا انکودر یا هندبریک، حتما استاندارد بشن.
  • اشتباه در تنظیمات خروجی و فرمت انتخاب شده هم یک عامل دیگر بوجود آمدن این خطاست. اگر با موارد بالا مشکل حل نشده پس از روش هم بررسی کنید. خروجی را روی گزینه quick time قرار دهید. نوع آنرا hq 422 و خروجی بگیرید. ممکن است برطرف شود. فایلی که به شما میدهد حجم بالایی خواهد داشت میتوانید با دوره آموزش هندبریک آنرا با کیفیت عالی کم حجم کنید. لینک دوره.

با روشهای بالا و مقداری دقت، خطای error compiling movie از نوع export error را در پریمیر پرو برطرف خواهید نمود.

اگر همچنان برطرف نشده و کاملا مطمئن هستید که تمام موارد بالا را رعایت نموده اید پس چند نکته دیگر برای شما دارم :

  • کارت گرافیک شما باید چیزی باشد که پریمیر پرو میخواهد.
  • درایور کارت گرافیک حتما باید کاملا آپدیت باشد.
  • نرم افزار پریمیر پرو باید جدیدترین نسخه باشید.

عنوان خطاهایی که با error compiling movie در پریمیر پرو دیده می شوند:

  • Codec compression error خطای فشرده سازی کدک : یکی از دلایل وجود خطای اکسپورت این است که مدیاها و تنظیمات خروجی که انجام داده اید مناسب با ساختار انتخاب شده نیست، مثلا در تنظیمات خروجی گزینه ای مانند Quicktime یا AVI را گزیده اید و سپس انیمیشن Animation را انتخاب نموده اید، همین موضوع ناخوانایی کدک در ساختار فایلها را ایجاد مینماید.
  • Disk Full عدم فضای کافی مناسب در کش و مسیر ذخیره سازی : همیشه به دو مقدار فضا در هارد دیسک های خود توجه کنید، یکی محلی که نرم افزار پریمیر به عنوان کش استفاده میکند، دوم مسیری که در حال ذخیره نمودن فایل خروجی هستید، این دو باید فضای خیلی کافی داشته باشند.
  • Duplicate file نام تکراری در مدیاها : وجود فایلهایی با نام های مشابه در تایم لاین موجب این خطا خواهد شد، باید بررسی کنید که کدام دو فایل یا بیشتر هستند که هم نام آنها یکی است و هم فرمت آنها.
  • File not found مدیا پیدا نمیشه و گم شده : فرض کنید در تاین لاین همه چیز را منظم قرار داده اید، به هر دلیلی، یک یا چند عدد از فایلهای شما در هارد دیسک،دچار مواردی مانند تغییر نام، تغییر محل یا حتی حذف شده اند، در این شرایط پریمیر آنها را گم میکند، یا حتی ممکن است شما از هارد اکسترنال استفاده کرده باشید، یا شاید یکی از هارد دیسک های شما به مشکل برخورده باشد، این مورد نیز میتوانید مشکل را ایجاد کند.
  • Invalid output drive خطا در مقصد ذخیره سازی : گاها رخ میدهد به دلایل مختلف سخت افزاری و نرم افزاری توسط سیستم عامل محل ذخیره سازی شما قفل میشود Write-Protected که بیشتر در هارد اکسترنال و فلش اتفاق می افتد، پیشنهاد میکنم هیچوقت عملیات تدوین فیلم را روی این دستگاه ها اجرا نکنید.
  • I/O error خطای دیسک : وقتی که هارددیسک شما پر شده باشد و فضایی برای ذخیره نداشته باشد خطا رخ میدهد.
  • Out of memory خطای مموری یا حافظه : عملیات رندر و گرفتن خروجی در نرم افزار پریمیر نیازمند میزان رم Ram یا Memory میباشد مخصوصا زمانی که پروژه های شما سنگین هستند، در این شرایط اگر رم سیستم شما کم است باید آنرا ارتقا دهید و بیشتر شود، گاها ممکن است رم Ram شما در سیستم زیاد باشد اما در تنظیمات نرم افزار پریمیر برای رندر  گزینه ی اشتباه تعیین شده باشد، پس به تنظیمات اصلی نرم افزار پریمیر بروید Preferences و سپس Optimize Rendering را اگر بر روی Performance میباشد را روی Memory تنظیم کنید.
  • Unable to create/open output file : وقتی هارددیسک شما فول شده باشد یعنی دیگر فضای خالی نداشته باشد با این خطا روبرو خواهید شد.

براتون آرزوی موفقیت میکنم که بتونید حتما برطرفش کنید.

نمایش بیشتر
نمایش کمتر