ثانیه -
دقیقه -
ساعت -
روز -
مشاهده دوره‌ها
Loading...
دوره‌ها

سیستم مناسب افترافکت After effects - قطعات پیشنهادی

سیستم مناسب افترافکت After effects - قطعات پیشنهادی

برای افترافکت حداقل به Cpu Core I5 و Ram 16 GB و کارت گرافیک GTX 1650 و هارددیسک SSD 512 و مانیتور با رزولوشن 1920 در 1080 نیاز دارید ولی بهتره که جدول مشخصات قطعاتی که براتون نوشتم رو هم بررسی کنید تا افترافکت روان و بهتر کار کنه.

جداول مشخصات سیستم/قطعات/کیس برای افترافکت

در لیست زیر 3 جدول مشخصات نوشته شده است. درون هر کدام گزینه های مادربورد و رم و کیس، مخصوص کسانی که میخواید کیس خریداری کنند اما سایر قطعات برای کسانی که لپتاپ و کامپیوتر رومیزی میخواهند بخرند یکسان است.  

حداقل سیستم برای کارهای معمولی با افترافکت
ردیف نوع قطعه مشخصات فنی
1 سی پی یو حداقل کورآی3
2 مادربورد هر مدلی ولی جدید و مجهز به کارت گرافیک باشد
3 حافظه رم حداقل 8 گیگابایت
4 پاور 45 وات
5 کارت گرافیک کارت گرافیک یکپارچه سی پی یو و مادربورد مناسب است
6 هارد نگهداری اطلاعات 240 گیگابایت SSD
  کیس خیلی مهم نیست

 

سیستم متوسط برای افترافکت
ردیف نوع قطعه مشخصات فنی
1 سی پی یو Core i7 8700K
2 مادربورد مادربورد سازگار با این سی پی یو - روی برند و گران بودن تمرکز کنید
3 حافظه رم 16GB
4 پاور 650
5 کارت گرافیک GTX1650
6 هارد نگهداری اطلاعات SATA 1TB
7 هارد سیستم عامل و پروژه جاری 250GB SSD
  کیس هر مدلی که با اندازه مادربورد و کارت گرافیک سازگار است

  

سیستم حرفه ای تر برای افترافکت
ردیف نوع قطعه مشخصات فنی
1 سی پی یو  Core i9 و بالاتر
2 مادربورد مادربورد سازگار با این سی پی یو - روی برند و گران بودن تمرکز کنید
3 حافظه رم 32GB و بالاتر
4 پاور Real 850
5 کارت گرافیک TI 3080 و بالاتر
6 هارد نگهداری اطلاعات  2 TB Nvme
7 هارد سیستم عامل و پروژه جاری 1 TB Nvme
8 کیس هر مدلی که با اندازه مادربورد و کارت گرافیک سازگار است

 

قطعات تاثیرگذار در افترافکت

در هر سیستمی که برای نرم افزار افترافکت آماده می شود برخی قطعات، دارای اهمیت فراوانی هستند که در زیر لیست شده اند:

  1. سی پی یو یا پردازنده Cpu
  2. حافظه نگهداری اطلاعات (هارد دیسک، ssd و M2)
  3. کارت گرافیک GPU - VGA
  4. حافظه رم Ram

 

 پردازنده مناسب برای پریمیر پرو

1. CPU برای افترافکت

یکی از اصلی ترین قطعات هر سیستم، پردازنده یا سی پی یو cpu می باشد که ییشترین فشار دائمی عملیات و پردازش ها بر روی آن اعمال می شوند. در 100 درصد کارهای افترافکت، این قطعه مشغول به کار است اما با انتخاب کارت گرافیک مناسب میتوان از فشار این قطعه در انجام کارها کم کرد که به آن نیز خواهید رسید.

صفحه بهترین سی پی یو CPU برای افترافکت - سرعت یا قدرت؟ را مشاهده کنید.

 

 هارد دیسک و حافظه مناسب برای پریمیر پرو

2. هارد برای افترافکت

تمام ویدیوها و موزیک و عکسهایی که در افترافکت ایمپورت میشوند بر روی قطعه ای بنام هارد دیسک کپی خواهند شد.

هارد دیسک ها چند نوع دارند که از لحاظ سرعت و اندازه و ظرفیت با هم متفاوت هستند. مهمترین چیزی که در مورد هارد دیسک برای افترافکت مهم است، سرعت میباشد.

به ترتیب از سریعترین HDD - SSD - NVME هستند. پیشنهاد این است که بر این اساس هارد دیسک خریداری شود. اگر امکان خرید NVME نبود، SSD خریداری شود.

هارد دیسک های SATA که از اندازه فیزیکی آنها از همه بزرگتر است بیشتر برای نگهداری دراز مدت از ویدیو و عکس ها کاربرد دارد و استفاده مستقیم از آن در افترافکت میتواند موجب کند شدن سرعت ادیت و رندر شود.

 

نکات کلیدی انتخاب هارد دیسک برای یک ویرایش ویدیو و رنگ بندی هارد دیسک وسترن دیجیتال

نمونه هارد دیسک های HDD  کندتر از سایرین

حافظه ssd برای ویرایش ویدیو با پریمیر پرو و افتر افکتس

نمونه هارد دیسک های SSD رتبه دوم سرعت

حافظه ام تو M2 برای ویرایش ویدیو با پریمیر پرو و افتر افکتس

نمونه هارد دیسک NVME رتبه سریع ترین

  • در زمان خرید نوع HDD یا همان هارد دیسک های بزرگ، با موضوعی به نام رنگ های قرمز ، بنفش و ... روبرو میشوید. این رنگها اختلاف این نوع HDD را در سرعت بین همان نوع متفاوت میکند. مثلا رنگ سیاه سریعترین نوع در بین HDD های بزرگ است و قرمز کم سرعت ترین آنها. در واقع قرمز برای پشتیبان گیری استفاده می شود. اگر نتوانید SSD و NVME تهیه کنید، حتما HDD به رنگ سیاه و یا سریعترین نوع آنرا بخرید.
  • در بین SSD ها برخی هستند که بنام PRO معروف میباشند. اگر توانستید PRO تهیه کنید بهتر از نوعی است که PRO نباشد.
  • سریعترین هارد دیسک NVME است البته اگر شرایط گذاشتن آن روی MOTHER BOARD مادربورد در کیس و روی لپتاپ باشد. مادربوردی که در کیس گذاشته میشود باید قابلیت نصب این قطعه و از نوع سریعش را داشته باشد. در زمان خرید کیس و انتخاب مادربورد به این نکته توجه کنید.
  • یک SSD با مقدار حافظه 240 یا 500 گیگابایت برای ویندوز و نصب برنامه ها قرار دهید. 
  • یک NVME برای کپی کردن ویدیوهای اصلی و تنظیم کش در افترافکت قرار دهید.
  • یک HDD بزرگ به حافظه 1 تا 4 ترابایت برای نگهداری از ویدیوهای پروژه های بعدی قرار دهید.
  • اگر امکان خرید NVME نداشتید، مشکلی نیست که بجای آن از SSD PRO استفاده کنید.
  • موقع ادیت، حتما باید ویدیوهای پروژه روی NVME یا SSD PRO کپی شده باشند و از آنجا در افترافکت ایمپورت شوند.
  • مسیر ذخیره شدن کش افترافکت حتما باید روی SSD PRO یا NVME تنظیم باشد.
  • اگر در افترافکت پراکسی میسازید، مسیر ذخیره آنها حتما باید روی SSD PRO یا NVME تنظیم باشد.
  • فایل خروجی نهایی حتما باید روی SSD PRO یا NVME تنظیم شود.

 

 کارت گرافیک مناسب برای پریمیر پرو

3. کارت گرافیک برای افترافکت

این قطعه که در تمام سیستم های کامپیوتری وجود دارد دارای انواعی است که در صورت جدید بودن، همه آنها برای افترافکت مناسب هستند اما برخی از آنها نمیتواند افکت ها و تغییرات را با سرعت مناسب نمایش دهد و در انجام دستورات رندر سرعت پایینتی دارد. 

صفحه انتخاب کارت‌‌گرافیک مناسب - حداقل/بهترین/تاثیر را ببینید.

 

 رم مناسب برای پریمیر پرو

4. حافظه موقت یا Ram برای افترافکت

این قطعه بر اساس مقدار حافظه اش قیمت گذاری میشود. مثلا 8 یا 16 یا 32 گیگابایت. 

هرچقدر حافظه این قطعه در کامپیوتر بیشتر باشد، بهتر است اما برای جدیدترین نسخه افترافکت با حداقل 16 گیگابایت میتوان پروژه های خوبی را ادیت کرد.

در زمان خریدن ممکن است با چند گزینه روبرو شوید:

  • مقدار حافظه.
    هر چقدر بیشتر باشد بهتر است.
  • سرعت.
    هر چقدر سریعتر باشد بهتر است اما پول زیادی بابت مثلا 400 عدد سرعت بیشتر پرداخت نکنید.

 

سایر قطعات

با قطعات اصلی برای افترافکت آشنا شدین حالا چند قطعه دیگه که در هر کامپیوتری وجود داره و باید در موردش بدونید رو در زیر ببینید:

بزرگترین قطعه درون یک کیس است که تمام قطعات بالا به آن متصل میشوند. شرکت های تولیدکننده زیادی این قطعه را میسازند. مدل آن بر اساس چند آیتم مشخص میشود:

  • نوع CPU چیست. که بالاتر انتخاب میکنید. وقتیکه سی پی یو انتخاب شد، به فروشنده بگویید مادربورد مناسب آن را معرفی کند و اکنون بندهای بعدی که نوشته ایم را با مشخصات مادربورد مطابقت دهید.
  • تعداد هارد دیسک هایی که میخواهید در آینده متصل کنید. برای شروع ممکن است با 2 یا 3 هارد دیسک شروع کنید اما اگر پروژه ها زیادتر شوند نیاز به حافظه نگهداری بیشتری خواهید داشت. مادربوردی را انتخاب کنید که بتواند 4 تا 6 هارد دیسک را قبول کند.
  • برند یا مارک مادربورد مهم نیست. بسیاری از آنها پول اسم خود را از شما میگیرند. با توجه به اینکه CPU و مقدار RAM و تعداد هارد دیسک را مشخص کردید، مادربورد ارزانتری خریداری کنید. واقعا صرفه جویی خواهید کرد.
  • برخی مادربوردها یک کارت گرافیک روی خود دارند که به آن یکپارچه گفته میشود. چون ممکن است در آینده دو مانیتور به کیس وصل کنید، وجود این کارت گرافیک ضروری است اما همانطور که در قسمت کارت گرافیک توضیح داده شد، کارت گرافیک خودش میتواند چندین مانیتور را متصل کند. پس با این حساب اگر در زمان خرید به دو مادربورد برخورد کردید که تفاوتشان در قیمت روی کارت گرافیک یکپارچه بود، مادربوردی را بگیرید که ارزانتر بوده و کارت گرافیک یکپارچه را ندارد چون خود کارت گرافیک اینکار را انجام خواهد داد.

معمولا فروشندگان سعی میکنند که قوی ترین پاور را برای کیس بگذارند و شاید واقعا نیاز به قوی ترین نیست. هر کدام از قطعات درون کیس میزان برق مشخصی را مصرف میکنند و معمولا پاوری که گذاشته میشود خیلی بیشتر از نیاز آن قطعات است حتی اگر فرض بگیریم که در آینده ممکن است 3 تا هارد دیسک دیگر اضافه شود.

واحد اندازه گیری قدرت پاور، وات WATT میباشد. وقتیکه پاور میخرید با اعدادی مانند 850 - 700 - 600 - 550 و ممکن است بالاتر هم روبرو شوید. معمولا بین 550 تا 700 برای اغلب کیس ها مناسب است. هزینه روی پاورهای خیلی قوی تر نکنید چون عملا کار خاصی انجام نمیشود با وات بیشتر.

کلا 2 سیستم عامل وجود داره بنامهای ویندوز Windows و مک Mac OS. مشخصاتی که در این صفحه نوشتیم برای ویندوز هست. اگه میخواید در مورد مقایسه این دو سیستم عامل بیشتر بدونید صفحه ویندوز یا مک اپل ، کدامیک برای تدوین فیلم یا ادیت ویدیو مناسب است؟ رو ببینید.

پیشنهادی ADOBE , HP , PUGET برای افترافکت

دو شرکت ادوبی و اچ پی که طی سال های گذشته همکاری نزدیکی در ایجاد هماهنگی میان نرم افزار و سخت افزارهای خود داشته اند، مطالب کاربردی و مفیدی را در این زمینه ارائه نموده که در لینک های زیر برای شما آورده ایم. البته انگلیسی هستند و مقداری تلاش لازم خواهید داشت.

 

سوالات پرتکرار

در خیلی شرایط بله اما باید مواظب کارت گرافیک باشید. مثلا کارتهای گرافیکی AMD Radeon 650 ممکنه 8 گیگابایت حافظه داشته باشن ولی مناسب افترافکت نیستن.

بله.

منبعد میتوانید براحتی هر سی پی یو یا قطعه دیگری را باهم مقایسه و نتیجه مطلوب بگیرید. برای شروع روی user benchmark کلیک کنید. بالای سایت، لیست قطعات نوشته شده، بطور مثال روی پردازنده یا CPU کلیک کنید، لیستی که برای اولین بار ظاهر می شود بر اساس امتیاز و محبوب بودن از نظر کاربران چیده شده که اهمیتی ندارد و باید بر اساس رتبه بندی فنی آنها را لیست نمود، پس روی ستون Avg.bench کلیک کنید تا به ترتیب از قوی ترین تا ضعیف ترین ها لیست شوند. اگر به دنبال مدل خاصی هستید، در هر لیست از کادر جستجوی آن کمک بگیرید.

بله.

بسیاری افراد تمایل دارند تا کارایی سیستم خود را از یک مرجع مطمئن بررسی نمایند. چه مرجعی بهتر از user benchmark ؟ روی لینک کلیک کنید، نرم افزار را دانلود و شروع به آزمایش نمایید. در انتها یک امتیاز به سیستم شما خواهد داد.

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ایمیل شما نمایش داده نمیشود
avatar
21 مرداد 1402
سلام...
motherbord Asus tuf gaming z690 plus
CPU: intel core i7 12700k Whit Overclack
SSD Samsong 980 Pro NVMe 500GB
RAM Corsair 32 GB TWO SLOT
GRAPHIC (Intel ONBORD) UHD 770 ALDER LAKE
POWER 700 Green
COOLING SYSTEM GLACIER 240 GREEN
این مشخصات سیستم من هستش... خودم چک کردم اما زیاد مطمئن نیستم، اول میخواستم بدونم پاور محدودیت ایجاد نمیکنه؟ دوم اینکه با وجود اینکه سی پی یو اینتل نسل دوازده سری کا با 12 هسته و 20 رشته با بوست 5 گیگاهرتز روی سیستم هست اما تو افتر افکت لگ دارم و پروژه بعضا کند میشه اما تو رندر روی کوئیک سینک مشکل کمتری دارم، گرافیک انبردی که روی سیستم هست با فرکانس جی پی یو 1.6 گیگاهرتز حداقل نیاز افترافکت و حتی بیشتر رو فراهم میکنه به همین دلیل و بدلیل قیمت بالای گرافیک میخوام رم رو افزایش بدم و به 64 برسونم، میخواستم به عنوان متخصص نظر کلیتون رو بگید...
avatar
21 مرداد 1402
سلام.
1. پاوری که دارید خوبه. معمولا برای زمانی باید بیشتر از 700 باشه که چندین کارت گرافیک و چندین کارت ساتا از اون قدیمی ها داشته باشید.
2. مشکل کارت گرافیک شما باید باشه. کارت گرافیکتون اصلا مناسب این برنامه نیست. اون حداقل نیاز که مینویسن برای برخی کارهای عادی هست.
3. رم سیستم تقریبا کافیه. گرافیک رو از نوع RTX بگذارید.
avatar
01 دی 1401
سلام آیا این سیستم برای افتر افکت 2022 مناسب هست یا نه :
مدل مادربورد : LNVNB161216
پردازنده : i5 10210 4Cores
رم : 8GB DDR4
کارت گرافیک : NVIDIA GeForce MX250
هارد : Samsung SSD 980 pro 250GB
ممنون
avatar
01 دی 1401
سلام. برای نسخه های سی اس 6 و نسخه پرو تا 2015 مناسب است اما بعد از آن باید سیستم را ارتقا دهید.
avatar
07 آذر 1401
سلام آیا سیستم من با مشخصات زیر برای نرم افزار افتر افکت2023 مناسب هست یا نه :
- مدل مادربورد : ASUS PRIME - Z590-P
- پردازنده : i7-11700 8 cores
- رم : gigabit 32 , DDR4
- کارت گرافیک : NVIDIA geforce gtx 1660
- هارد دیسک یا حافظه نگهدارنده : ssd و 1 ترابایت اصلی
- سپاس.
avatar
07 آذر 1401
سلام. بله مناسب است. تا میتوانید ویدیوها را از روی حافظه ssd ایمپورت نمایید.
avatar
24 مهر 1401
سلام لپ تاپ من:
پردازنده: I7 10750H با 6 هسته
رم: DDR4 16GB با 2993 مگاهرتز
کارت گرافیک: RTX2070 max-q 8GB 90W
میتونم باهاش راحت کارای حرفه ای و سنگین انجام بدم؟
avatar
25 مهر 1401
سلام. بله مشخصات خوبی دارد ولی به این معنا نیست که همه کارهای سنگین را بخوبی انجام دهد. برای دانستن، بهتر است شروع کنید.
avatar
13 مهر 1401
آیا سیستم من با مشخصات زیر برای نرم افزار افتر افکت مناسب هست یا نه :
- مدل مادربورد : X370-f gaming
- پردازنده : Ryzen 7 3800xt
- رم : gigabit 16 , DDR4
- کارت گرافیک : NVIDIA geforce gt710
- هارد دیسک یا حافظه نگهدارنده : ssd twinmos 256 , 2t Toshiba
avatar
13 مهر 1401
سلام. همه چیز بجز کارت گرافیک مناسب است. با این کارت گرافیک نیز میتوانید ویرایش انجام دهید اما کند بودن در اغلب کارها را احساس خواهید نمود. شروع کنید اگر به مشکلات زیادی برخورد نمودید، گرافیک جدید و مناسب تهیه کنید.
avatar
21 شهریور 1401
سلام و وقت بخیر
بنظرتون لپ تاپ msi sword 15 برای افترافکت مناسبه؟ (البته در حد موشن های کوتاه و کار با mocha - جلوه های ویژه به ندرت کار میکنم)

Core i۷-۱۱۸۰۰H
رم ۸ گیگابایت (قابل ارتقا)
گرافیک GeForce RTX ۳۰۵۰ Ti Laptop GPU 4 چهار گیگابایت
ssd - 512 گیگابایت
avatar
21 شهریور 1401
درود‌. مناسبه است اما اگر رم ۱۶ شود بهتر است.
avatar
06 شهریور 1401
سلام و عرض ادب
Msi gf63
Core i5 11400 h
Ram 8
Hard 256
Vga 4 gb gtx 1650
144 hz
من الان فتوشاپ و ایلاستریتور و پریمیر رو نصب کردم
بنظرتون میتونم افتر رو هم نصب کنم؟
avatar
06 شهریور 1401
سلام. قربان شما. بله سیستم خیلی ضعیف نیست. فقط اگه رم رو به 16 ارتقا بدین خیلی بهتره. در آینده هم سی پی یو رو قوی تر کنید.
avatar
30 مرداد 1401
سلام وقت بخیر آیا سیستم من با مشخصات زیر برای نرم افزار افتر افکت مناسب هست یا نه :
- مدل مادربورد :ECS A785GM-AD3 چیپست:AMD RS880 + SB750/SB710
- پردازنده : AMD Athlon II X2 255
- رم : 2gb ddr3 kingston+2gb ddr3 kingston
- کارت گرافیک : NVIDIA GeForce 210 1024 MBytes
- هارد دیسک یا حافظه نگهدارنده :500گیگابایت WDC WD5000AAKX-001C A0
avatar
30 مرداد 1401
درود‌. اصلا مناسب نسخه های جدید این برنامه نیست. باید با نسخه cs6 کار کنید که مقداری کندی های کمتری دارن با این مشخصات.
avatar
30 تیر 1401
سلام و وقت بخیر میخواستم بدونم ایا سیستم های دست دوم با پردازنده سرور
Xenon e5 2670 v3
Quadro m2000
مادربورد x99
Ram 32 ecc
ایا مناسب افتر و پریمیر هست و اینکه نسبت به سیستم حرفه ای که خودتون گفتین چطور کدوم بهترن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
avatar
30 تیر 1401
درود. ممنون. این سی پی یو از اون خوبها هست. 12 هسته واقعی و 28 هسته مجازی و سرعتش در نهایت 3 هزار هست. خوبه اما کارت گرافیکش خوب نیست. قدیمیه و در نسخه های جدید افتر افکت و پریمیر پرو از رده خارج میشه و به مشکل میخورید مگر اینکه در نسخه های قدیمی تر بمونید. سایر مشخصات خوب هستن.
avatar
11 تیر 1401
وقت بخیر و خسته نباشید در مورد عمق بیت که در مورد گرافیک فرمودین از کجا بهمم کارت گرافیک چند بیت هست توانش ۸ یا ۱۰ یا ۱۲....برای مثال همین گرایک ۱۶۶۰ti ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
avatar
11 تیر 1401
سلام. دو تا صفحه خوب براتون دارم :
1- برای بیت، در جستجوی سایت کلمه بیت را بزنید.
2- بررسی توانایی کارت گرافیک ، در جستجوی سایت کلمه کارت گرافیک را بزنید.
avatar
18 تیر 1401
ممنون از راهنمایی شما مفید بود فقط یک سوال بین گرافیک ۱۶۶۰ ti با ۱۹۲ بیت و ۲۰۶۰ rtx با ۲۵۶ کدکم توصیه میشه....۲۰۷۰ که گفته بودین کامل ۸ ۱۰ ۱۲ بیت رو ساپورت میکنه خیلی کم هست توی بازار و گرون....ایا ۲۰۶۰ مناسبه..ممنون میشم راهنمایی کنید
avatar
18 تیر 1401
خواهش میکنم. بله ۲۰۶۰ هم خوبه.
چه آموزشی میخوای؟

چه آموزشی میخوای؟

اگه دوره هامونو دیدی و دوره ای مرتبط و خاص لازم داری بهمون بگو.
طراحی سایت رو بما بسپار

طراحی سایت رو بما بسپار

با یک دهه تجربه و راه اندازی سایتها و فروشگاه های اینترنتی فراوان.
چه آموزشی میخوای؟

چه آموزشی میخوای؟

اگه دوره هامونو دیدی و دوره ای مرتبط و خاص لازم داری بهمون بگو.
طراحی سایت رو بما بسپار

طراحی سایت رو بما بسپار

با یک دهه تجربه و راه اندازی سایتها و فروشگاه های اینترنتی فراوان.